Föreningen

Vi bedriver friidrott/löpning för vuxna och barn. Kolla på sidan om våra träningsgrupper för att hitta kontaktuppgifter om du är intresserad av att ansluta till vår verksamhet.

Föreningen bedriver friidrottsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna med framförallt fokus på lek, social samvaro och personlig utveckling. Vi strävar alltid efter en öppenhet för våra medlemmar att delta i verksamheten efter egna förutsättningar.

Vårt mål är att få fler människor i rörelse - att fler ges möjlighet att träna fridrott!

Återkommande arrangemang som föreningen ordnar är Serieterrängen/Godisloppet, Tullingeloppet samt Långa Tullinge-Tumbaloppet, klubbmästerskap. Utöver det arrangerar föreningen emellanåt också andra tävlingar som exempelvis Terräng-DM och Nordiska Mästerskapen i Terränglöpning.

Uppdaterad: 06 JUL 2016 15:19

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Jessica Björkquist, Gripens väg 61
14638 Tullinge

Kontakt:
E-post: tullingefriidrott@gm...

Vill du synas här?

Kontakta oss på This is a mailto link.