Börja friidrotta

Vill du eller ditt barn prova på att friidrotta med oss. Kontakta gruppansvarig ledare eller någon av tränarna för respektive träningsgrupp, kontaktuppgifter hittar du här.

Emellanåt är vissa träningsgrupper utfyllda till sista plats. Vill du ställa ditt barn i kö så kontaktar du gruppansvarig ledare och meddelar barnets namn, personnummer och dina kontaktuppgifter. Om man som förälder ställer upp som tränare får ens barn förtur i kön.

Alla är välkomna att delta i våra evenemang. Du hittar dem under rubriken Våra tävlingar.

När det är dags att börja träna får man vara med och provträna tre gånger innan man bestämmer sig för att gå med som medlem. I medlemskapet ingår, förutom träningarna, att man får vara med i de tävlingar som tränarna väljer ut samt våra egna evenemang.

Som medlem ska man (eller ens målsman) ställa upp som funktionär på minst ett funktionärsuppdrag varje år.

Friidrottsträningen för barn är mycket lekfull och varierad. Det varvas många hinderbanor med kullekar och övningar i koordination, hopp, kast, sprint, långlöpning, mm.

Mer information finns här.

Uppdaterad: 06 JUN 2019 12:13

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Jessica Björkquist, Gripens väg 61
14638 Tullinge

Kontakt:

Vill du synas här?

Kontakta oss på This is a mailto link.