Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


 

 

Föreningens kläder tillverkas på beställning, med ett minimiantal per typ av platt vilket gör att vi inte håller en shop öppen kontinuerligt utan gör det i omgångar, ca 2 gånger per år. Info mailas till medlemmar/aktiva när det är dags. 

T-shirts har vi dock normalt i lager i olika storlekar, kontakta oss om du är intresserad: This is a mailto link.

Webshopen är nu öppebn och stänger den 17/5 2021 med förväntad leverans i vecka 26.

.

Tyvärr kommer vi inte att kunna erbjuda er att titta på provkollektionen av kläderna IRL i år. Istället kommer webbshop:en att ha öppet lite längre än i vanliga fall, så att ni får lite extra tid på er att lägga er beställning.

  

Beställningarna hanteras via en för klubben egen webshop. Eftersom produkterna specialproduceras för oss har vi krav om köp av minimum 5 st per produkt. Har du beställt en produkt där vi inte når minimiantalet kontaktar vi dig för att hitta en lösning. Kläderna skickas sedan direkt hem till dig (frakt 89kr) så att du har dem ca 6-7 veckor efter att shopen stängts. Vill ni effektivisera fraktkostnaden så kan ni gärna koordinera era beställningar föräldrar/medlemmar sinsemellan, men tränarna kommer inte att ombesörja gemensam hantering.  

  

Det finns en detaljerad storleksguide på Trimtex hemsida och för er som tänker klicka hem löpartights; de är jättesmå i storleken!

 

Såhär gör du:

      - Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/teamshop/tullinge2021 

        Vi rekommenderar att du använder Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska      fungera på bästa sätt.
 

     - Logga in på/skapa ditt personliga konto:
        Alt. 1: Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Scrolla ner och klicka på ”Logga in” och logga in med dina uppgifter.

     Alt 2: Om du inte är kund sedan tidigare, klicka på "Nytt konto" för att skapa ett konto
 

     - Hitta shopen genom att klicka på på "Mitt Trimtex" i menyfält till vänster.
        Det kommer då upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där du fyller i teamkoden: tullinge2020 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Vänta tills klubbens namn kommit upp och du ser en grön ruta med texten ”Öppen för beställningar”, klicka på den för att öppna upp butiken.

  

Sista dag för beställning är 8: november kl. 23.59.

 

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Uppdaterad: 21 FEB 2019 17:04

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Åsa Lind, Jenny Nyströms gata 13
12950 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullingefriidrott@gm...

Se all info

 

 

Vill du synas här? 

Kontakta oss på This is a mailto link.