Hoppa till sidans innehåll


Inställt!!

Tyvärr har vi inte fått de signaler om lättnad som vi önskade från myndigheterna för att kunna arrangera ett bra Långa Tullinge-Tumbalopp i år. Smittan gör det omöjligt. Så istället för att riskera smittspridning ställer vi in och siktar mot nästa år. Riktigt hur ersättning till de redan anmälda skall ske är inte riktigt bestämt ännu, men troligtvis får man en gratis anmälan till något av våra lopp nästa år. Vi beklagar att vi behöver ställa in, men hoppas att ni förstår omständigheterna. Denna sida uppdateras inom kort.

Välkommen till trettonde upplagan av Långa Tullinge-Tumba loppet 8:e november 2020, som går av stapeln vid natursköna Lida friluftsgård i Tullinge söder om Stockholm.

I år körs loppet i samband med Nordiska Mästerskapen i terränglöpning som arrangeras av Tullinge Friidrott och Huddinge AIS. Välkomna till Lida för att se den nordiska eliten göra upp på en rolig och utmanande bana. Se den dedikerade sidan för mer information.

Anmälan är nu öppen. I år kör vi med Early bird priser fram till 14:e mars (-100:-) och Early season priser sen fram till midsommarafton (-50:-). 

Med Smartphone hittar du enklast de olika tävlingssidorna här:

Inbjudan

Anmälan

PM

Tävlingsbanan

Startlista

Resultat 

 

Uppdaterad: 10 SEP 2020 19:22

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Jessica Björkquist, Gripens väg 61
14638 Tullinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullingefriidrott@gm...

Se all info

 

 

Vill du synas här? 

Kontakta oss på This is a mailto link.