Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Inför Distriktsstämman 2021 söker valberedningen bland annat en ny ordförande efter Helene Hellmark Knutsson. Vi fick en pratstund med valberedningens ordförande Lena Runströmer.
 
Skatteverket erbjuder populära webbseminarier för föreningar "Idrottsföreningen lämnar kontrolluppgift" och "Idrottsföreningen som arbetsgivare".
 
Nu erbjuder vi föreningar möjlighet att jobba digitalt med samtal i digitala lärgrupper.
 
I dag meddelade Folkhälsomyndigheten att de skärpta allmänna råden i Region Stockholm förlängs till och med 13 december.
 
Läs vårt senaste Utbildningsnytt. Här hittar du aktuella utbildningar från oss på RF-SISU Stockholm.
 
Den 11 november sänds det första av sex avsnitt av Utbildningsradions program "Idrottens Himmel och Helvete" säsong 3 på SVT. Vi på RF-SISU Stockholm vill uppmärksamma detta genom att livesända samtal på 30 minuter varje fredag.
 
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Stockholm, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län, som påverkar idrotten i vår region.
 
När Huddinge kommun ska göra ett nytt idrottspolitiskt program tar de hjälp av RF-SISU Stockholm för att leda processen med idrottsföreningarna.
 
Läs vårt Utbildningsnytt från den 22 oktober. Här hittar du aktuella utbildningar från oss på RF-SISU Stockholm.
 
På Riksidrottsförbundets sida om kompensationsstöd för förening finns nu en enklare instruktionsfilm om hur ansökan går till steg för steg i IdrottOnline.
 
På två år har IK Frej Täby Ungdomsfotboll gått från att inte ha några spelare i de äldre flicklagen till 35 spelare. Framgångsreceptet har varit att lyssna på spelarna och forma verksamheten efter det.
 
Alla idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (+65) har från den 1 oktober möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen.
 
Läs vårt senaste Utbildningsnytt med aktuella digitala utbildningar från oss på RF-SISU Stockholm
 
Huddinge Handbollklubb växer så det knakar. Föreningen har mer än fördubblat antalet medlemmar på några år. En del av nyckeln är föreningens värdegrundsarbete och satsningen på unga ledare.
 
Tyvärr ser vi nu en ökning av smittspridningen av Covid-19 igen, inte minst i Stockholmsregionen. Folkhälsomyndigheten uppmanar till fortsatt ansvar och riktar sig särskilt till idrottsrörelsen att följa rekommendationer och riktlinjer.
 
12

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Jessica Björkquist, Gripens väg 61
14638 Tullinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullingefriidrott@gmail.com

Se all info

 

 

Vill du synas här? 

Kontakta oss på tulligefriidrott@gmail.com.