Hoppa till sidans innehåll

NM och Långa Tullinge-Tumbaloppet arrangerade och klara

07 NOV 2021 20:15
Idag har vi på bästa möjliga sätt lyckats arrangera två lyckade arrangemang trots att vädrets makter inte var oss nådiga.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2021 20:15

På ett regnigt och blåsigt, och ganska snart otroligt lerigt, Lida lyckades vi ändå arrangera två lopp. Vårt eget Långa Tullinge-Tumbaloppet i egen regi, och nordiska mästerskapen i terränglöpning tillsammans med Huddinge AIS. Tack för alla fantastiska insatser, både från funktionärerna och löparna. Resultaten från NM är klara, länk finns här, och ett webb-tv-reportage finns här. Stort grattis till vår egen stålman Patrick Pring som vann veteranklassen M55 i fantastisk stil. Långa Tullinge-Tumbaloppets resultat är inte riktigt klara än pga av tekniskt strul och feltryckningar i det ihållande regnet, men de finns här kommer justeras inom några dagar. Stort grattis till Milian Hentschke som lyckades bärga segern i Herrklassen till Tullinge Friidrott för första gången på länge. Amanda Åström Ericsson från FK Studenterna vann Damklassen. 

Vi önskar er alla välkomna igen för 15:e upplagan av Långa Tullinge-Tumbaloppet 6/11 2022. Anmälan och information kommer i februari! Om ni inte fått nog kan ni läsa om loppet hos nyhetsbyrån Järva.

Skribent: Johan Edlund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Åsa Lind, Jenny Nyströms gata 13
12950 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullingefriidrott@gm...

Se all info

 

 

Vill du synas här? 

Kontakta oss på This is a mailto link.