Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger Eskilstuna

15 NOV 2018 08:40
På höstlovet åkte ett gäng från Falkarna & Geparderna till Eskilstuna för träningsläger. Det var Nora, Hedvig, Olivia, Emrik, Isabell, David, Berk, Maya och Sara. Ledare var Johan. Vi tränade tre pass. Emrik har skrivit en reseberättelse:
  • Skapad: 15 NOV 2018 08:40

Vi åkte till friidrottslägret i Eskilstuna på en torsdag och var där till fredag.  När vi kom dit åkte vi direkt till hallen och vi började träna på startblocks-starter. Det var kul!  Vi var i Munktellarenan som var mycket stor. Där fanns det minigolf, träningshallar, bågskytte, friidrott, boule, kampsport, fik och restaurang. Vi hade nästan hela hallen för oss själva. Kurvorna man sprang i var vinklade på ett speciellt sätt, det var en speciell känsla.

Vi bodde i Vilsta motionsområde. Senare på kvällen sprang vi 2,5 km och det var väldigt tungt, men man får bättre kondition! Vi bodde i en liten stuga med fyra sängar, killarna och tjejerna bodde i varsitt hus. På kvällen hade vi lite snacks (Johan: allt är relativt…).

Dagen efter så åt vi frukost på sporthotellet och sen åkte vi till Munktellarenan och sprang intervaller. Och på väntan att äta lunch spelade vi minigolf, och efter lunch åkte vi hem till Tullinge. Ett stort tack till Anders Berg och Raffaele Mandoli som hjälpte till att skjutsa!

 

 Jag tyckte det var kul att va på mitt första träningsläger/Emrik, Falkarna

Skribent: Johan Faskunger
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Tullinge FIF - Friidrott
Jessica Björkquist, Gripens väg 61
14638 Tullinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullingefriidrott@gm...

Se all info

 

 

Vill du synas här? 

Kontakta oss på This is a mailto link.